Waarom investeren in COTI ICO

Wij zijn groot promotors van COTI daarom leggen we je graag uit waarom investeren in COTI ICO interessant kan zijn. Vragen die jij jezelf moet stellen voordat je gaat investeren in COTI zijn de volgende:

  • Heeft de ICO aanvrager een helder team achter zich staan?
  • Welk probleem gaat het oplossen?
  • Is het idee uniek of zijn er al 10 andere bedrijven mee bezig?
  • Heeft het idee groeipotentie?

Als alle bovenstaande vragen beantwoord kunnen worden met een ja weet jij waarom investeren in COTI ICO zinvol zou zijn. Graag beantwoorden wij bovenstaande 4 vragen hoe wij hiernaar kijken.

Is het COTI team betrouwbaar?

Wij vinden het COTI team uiterst betrouwbaar en capabel voor wat ze gaan uitvoeren. Het team omvat een aantal hoog aangeschreven adviseurs, dit zijn CEO’s bij grote internationale website’s en betaalplatformen. CEO van PAY.COM is hier één van, het bedrijf maakt zich hard om real time payment over de hele wereld uit te voeren. Iets waarbij COTI natuurlijk met haar netwerk bij kan helpen, samenwerken met deze grote payment provider levert grote ingangen.

Het coti team

Welk probleem lost COTI op?

COTI lost niet één probleem op maar meerdere problemen, denk hierbij aan de transactie kosten die vandaag de dag betaald worden bij diverse partijen. Makkelijk voorbeeld, Mollie.com één van Nederlands grootste e-commerce payment oplossingen. Hier betaalt de e-commerce ondernemer €0,29 per transactie. Als COTI breed geaccepteerd wordt is dit verleden tijd, klanten betalen op e-commerce kanalen met COTI i.p.v. bijna 30 cent per transactie gaat de ondernemer nog slechts 1 á 2 cent betalen. Tevens werkt Currency of the Internet met een trust score system in samenwerking met hun mediation systeem.

Mollie transactie kosten

Dit betekend dat voor iedere betaling via het COTI-netwerk mediation aangevraagd kan worden. Hierbij kun je denken aan koper ontvangt product niet. Koper heeft te weinig balans op zijn/haar rekening hierdoor heeft de verkoper geen betaling ontvangen. Bij iedere mediation/bemiddeling kent het systeem punten toe aan de winnaar en minpunten aan de verliezer. Hierdoor kun je heel mooi zien of een particulier of verkoper te vertrouwen is.

Opsomming problemen opgelost door COTI

  • Minder transactie kosten voor E-commerce ondernemer
  • Hierdoor goedkopere producten voor koper
  • Trust Score systeem, hierdoor weet je of iemand te vertrouwen is
  • 10.000 transacties per seconde
  • Direct betaling ontvangen

en nog veel meer!

Is het idee van COTI uniek?

Er zijn een aantal bedrijven bezig met een trust score systeem voor de e-commerce en aan monetha of Utrust. Echter zijn al deze bedrijven niet uniek en werken niet opzichzelfstaand, ze zijn afhankelijk van andere partijen. COTI is een platform dat vanaf de grond af is ontwikkeld door haar programmeurs. Het draait op het COTI-netwerk en is dus niet afhankelijk van Ethereum o.i.d. Met de XCT kan er betaald worden binnen het netwerk, tevens worden de netwerk fee’s met de COTI coin betaald. Via de COTI Exchange kun je COTI XCT kopen, dit kan gemakkelijk met je creditcard.

Heeft COTI groeipotentie?

Wat ons betreft zeker, het bedrijf heeft een zeer gedreven team achter zich staan. Het is een uniek ontwikkeld programma met eigen applicaties en netwerk in eigen beheer. Dit betekend dat het bedrijf niets te maken heeft met andere partijen, men hoeft daar dus niets aan af te dragen. Groei potentie is er dus zeker, het heet tijd nodig en cryptocurrencies moeten breed geaccepteerd worden over de hele wereld. Tevens is het zo dat overheden er niet voor moeten zorgen dat er een ban gelegd word op cryptocurency.

Conclussie: Waarom investeren in COTI ICO?

Investeren in COTI is het meer dan waard. De verwachting is dat cryptocurrency of te wel online betaaleenheden steeds breder geaccepteerd gaan worden. Er is nog geen gedegen betaal methode voor de e-commerce branche die cryptocurrency en cash accepteert. COTI is de afkorting van Currency of the Interenet, zij gaan er voor zorgen dat cryptocurrency breed geaccepteerd word. Wij verwachten dat de Coti Coin XCT breed geaccepteerd gaat worden als betaal middel. Lees meer over de COTI ICO!