COTI CEO

Shahaf Bar-Geffen nieuwe COTI CEO

Na een tijd radio stilte rondom COTI werd deze week via hun Telegram pagina bekend gemaakt dat op 25 januari groot nieuws naar buiten gebracht gaat worden. Vandaag was de dag dat er mee bekendgemaakt werd over de nieuwe CEO van COTI & details over de COTI ICO TGE vrijgegeven werden. Wij vinden het een genoegen om jullie mede te delen dat Shahaf Bar-Geffen de nieuwe Currency of the internet CEO is!

Wie is Shahaf Bar-Geffen

Shahaf BaShahaf Ben-Geffenr-Geffen heeft geruime ervaring binnen de online marketing en heeft hier diverse lijntjes. Hij gaat zijn functie als CEO van COTI combineren met zijn job als eigenaar van multimedia bedrijf WEB3. Toen hij aan het roer stond van het bedrijf groeide het uit van twee-persoons startup naar een miljoenen onderneming actief in 15 landen. Shahaf Bar-Geffen is een zeer ervaren ondernemer die het als kunst heeft verheven om start-ups naar een hoger level te tillen. Shahaf heeft biologische economie gestudeerd aan de Tel Aviv University en is een Air Force officier.

Het COTI team is ontzettend verheugd om met Shahaf aan het roer het bedrijf tot een groot succes te maken. Hij was al vanaf het begin betrokken bij de onderneming. Tot voor kort was hij lid van de adviesraad wat hij met genoegen heeft uitgevoerd. Dat hij nu de volledige zeggenschap krijgt over COTI komt op een mooi moment vlak voor de COTI ICO.

Wij zijn ook van mening dat hij bij uitstek geschikt is om Currency of the Internet naar een hoger level te tillen. Dit is wederom een reden waarom investeren in COTI zo ontzettend rendabel gaat worden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *