COTI kopen

COTI kopenAls het COTI project je aanspreekt kun je het beste tijdens de ICO (initial coin offering) COTI kopen. De prijsverwachting van COTI is enorm gunstig, het project wordt namelijk omarmd door de cryptocurrency wereld. Tijdens de COTI ICO kun je goedkoop COTI coins kopen. Na het sluiten van de initial coin offering zal de COTI prijs enorm gaan stijgen, hierdoor kun je een enorm rendement halen met je tokens.

Waar COTI kopen

Tijdens de ICO is de COTI coin enkel te verkrijgen op de officiële COTI.io bedrijfswebsite. Onderstaand een voorbeeld wat je moet zien tijdens het bezoeken van de COTI website. Het belangrijkste is dat de URL begint met HTTPS:// en dat er een slotje in de webbrowser met de melding veilig / secure. Dit betekend dat de website encrypted is, zodat je veilig COTI kopen kunt.

COTI website
URL moet beginnen met https:// en je moet een slotje zien.

Aangezien binnen het COTI-Project ook aan een exchange gewerkt wordt is het de verwachting dat je na live gaan begin 2019 je via de exchange COTI kopen kunt. Het voordeel hiervan is dat je met diverse cryptocurrency COTI coins aan kunt schaffen.

Hoe COTI kopen

Tijdens de COTI ICO is het zeer gemakkelijk om coti coins te kopen, je kunt deze namelijk zoals hierboven vermeld op hun bedrijfswebsite aanschaffen. Hoe de ICO exact gaat verlopen is nog niet bekend gemaakt dit zullen wij na bekendmaking direct posten. Ondertussen is wel bekendgemaakt dat je COTI kopen kunt met de top cryptocurrencies, creditcard & bankoverschrijving. Je kunt gemakkelijk aangeven hoeveel je wil investeren in COTI, aan de hand hiervan wordt het aantal COTI-coins berekend. Na het sluiten van de ICO worden de tokens aan je uitgekeerd, denk eraan dat je op dat moment beschikt over een wallet. Lees hier meer over de COTI wallet.

Voordat je tokens gaat aanschaffen is het belangrijk dat je voor jezelf helder hebt: Waarom investeren in COTI? Je moet niet zomaar instappen in een token zonder dat je zelf weet waarom je gaat investeren in deze partij.

Gratis coti coins

Aangezien wij officieel partner zijn van currency of the internet mogen wij 2,5% gratis COTI bovenop je bestelling geven. Het enige wat je hiervoor moet doen is tijdens de ICO via onderstaande banner je tokens aan te schaffen. De verwijzing onder de banner is onze partnerlink met onze partnercode, aan de hand hiervan kunnen we tracken wie COTI via ons heeft gekocht. Na het sluiten van de ICO worden de 2,5% gratis COTI coins automatisch op jou cryptocurrency wallet bijgeschreven.

COTI Kopen 2,5 % gratis
Klik op bovenstaande banner voor 2,5% gratis coti coins.