COTI ICO

Het is bijna zover de COTI ICO (initial coin offering) staat op het punt van beginnen. Het doel van een ICO is voor de initiator zoveel mogelijk geld binnen te halen voor zijn project, lees hier meer over wat een ICO is. Currency of the internet is een project dat kopers en verkopers via hen eigen netwerk bij elkaar willen brengen. Via het zelf ontwikkelde COTI-Netwerk kunnen consumenten binnen de e-commerce betalen met hen eigen token en andere cryptocurrencies. Meer lezen over wat het project exact inhoud doe je op onze wat is COTI pagina.

COTI ICO status

Hoe investeren in COTI ICO

Investeren in COTI is bijna mogelijk, de crowd funding staat op het punt te beginnen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom de COTI ICO. Tijdens de tokensale kun je COTI kopen met creditcard, bank overschrijving en diverse bekende cryptocurrencies in de huidige op 10. Na het sluiten van de token sale worden de coins automatisch in je COTI wallet afgeleverd.

 

COTI ICO status

Op dit moment wordt er een token verkoop gehouden onder een select gezelschap adviseurs van het COTI team. Deze fase van de currency of the internet ICO is in afronding, hierna wordt de crowd funding voor ons opengesteld en kunnen we allemaal investeren in COTI. Let op dat er slechts 4.000.000.000 tokens beschikbaar zijn, zodra het maximum bereikt is wordt de COTI ICO gesloten. 25 Januari 2018 zijn alle Details token sale ICO bekend gemaakt, onderstaand hebben we alles voor je opgesomd:

Details COTI ICO TGE

Cryptocurrency symbool: COTI
Maximaal: 4,000,000,000 COTI tokens

Bestemming COTI tokens

 • 40% is beschikbaar voor de verkoop van tokens tijdens de ICO.
 • 10% is beschikbaar voor het team, investeerders, adviseurs & Bounty Hunters.
 • 50% is beschikbaar voor toekomstige ontwikkelingen.

De verschillende fases binnen de token sale ICO

 • Privé verkoop: Voor investeerders en individuen die verbonden zijn met COTI.
 • Publieke voor verkoop: Voor geïnteresseerden voor aangemeld. (schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte)
 • Publieke verkoop: Voor de gehele cryptocurrency gemeenschap en geïnteresseerden

Tijdspad

 • Privé verkoop: Is op dit moment aan de gang voor een select gezelschap. In maart wordt hier meer over naar buiten gebracht.
 • Publieke voor verkoop: Deze staat gepland voor begin april.
 • Normale verkoop: Hier wordt meer duidelijkheid over gegeven na de voor verkoop.

COTI Coin type

 • ERC-20 Tokens worden aangemaakt tijdens de token sale. Hier wordt netjes bijgehouden hoeveel tokens er verkocht zijn en aan wie.
 • Hier opvolgend wordt het COTI netwerk gelanceerd, van hier uit worden je tokens omgezet in COTI’s binnen het COTI-Netwerk.

Prijs COTI token tijdens ICO

 • Geschat wordt dat de prijs van 1 COTI token rond de $0,10 omgerekend €0,08 gaat kosten. Deze prijs is afhankelijk van de fase waarin je instapt. Stap je tijdens de PRE-sale in dan krijg je 30% korting op je tokens of 30% extra.

Betaal methoden tijdens de COTI CIO

 • Privé verkoop: COTI accepteerd hier de cryptocurrencies BTC, ETH en cash in diverse valuta’s.
 • Normale verkoop: Hier accepteert currency of the internet BTC, ETH en cash tevens kun je geld overmaken en betalen met creditcard.
 • Er wordt overwogen om andere cryptocurrency toe te voegen als betaalmiddel, denk aan Ripple & Litecoin.

Geen enkel detail missen rondom de ICO meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Waar wordt opbrengst ICO besteedt

Als investeerder in de COTI ICO wil je natuurlijk graag weten waaraan je geld wordt besteed. Wat wij fijn vinden is dat COTI dit heel duidelijk omschrijft voorafgaand aan de token verkoop. Wij zullen het allemaal voor jullie onderbouwen zodat er geen twijfel bestaat over wat er met jou geïnvesteerde geld gebeurd.

ICO besteding

R&D 25%

1/4 deel van de inkomsten uit de ICO besteed COTI aan het ontwikkelen van hun ambitieuze Trust Protocol, Exchange, E-commerce applicatie voor integratie in bestaande webshops en nog veel meer.

Verkoop in het veld 16%

Het COTI project en product kan nog zo goed en gelikt zijn het moet wel verkocht worden, hiervoor is een budget van 16% uit de token sale vrijgemaakt. Hierbij moet je denken aan het investeren in tijd en mensen die COTI aan de grote e-commerce partijen gaan linken, het doel is natuurlijk om grote partijen binnen te halen.

E-commerce applicatie – implementatie 12%

COTI wil het voor de verkopers zo makkelijk mogelijk maken, e-commerce partijen moeten het netwerk gemakkelijk kunnen toevoegen als betaalmiddel. Het currency of the Internet team moet dus een web applicatie ontwikkelen voor de e-commerce wereld.

Juridisch 10%

De wet en regelgeving rondom cryptocurrency is non stop in beweging, het is belangrijk als bedrijf om hier bovenop te zitten.

Reserve 10%

Als je een project hebt moet je altijd een reserve inbouwen voor diverse on voorziene kosten. Tevens zijn de plannen van COTI zo groots dat er nog veel meer in de pijplijn zit dan dat wij op dit moment weten.

COTI Beurs / Exchange 15%

Het COTI ecosysteem moet een veilige en eerlijke manier zijn om de token van COTI te verhandelen. Het is de bedoeling dat in de loop van de tijd de grotere cryptocurrencies toegevoegd worden aan het COTI ecosysteem.

Operationele kosten 7%

Hierbij moet je denken aan de kosten van het huren voor een bedrijfspand, printers huren en veel meer. Hoe deze 7% besteed wordt is vrij in te vullen door het team van Coti.

COTI Fonds 5%

Dit is een budget voor het door ontwikkelen van het COTI platform in de toekomst. Denk aan het trust score programma dat nog helemaal uitgebouwd moet worden.