COTI Exchange & beurs

XCT exchange beursNa de succesvolle COTI ICO heeft het team genoeg geld binnengehaald om het project tot ongekende hoogtes te tillen. Zoals je hebt kunnen lezen in het project overzicht is Currency of the Internet bezig om een opzichzelfstaand betaalsysteem te ontwikkelen. Dit systeem bestaat uit een COTI Exchange, Trust based system & diverse webapplicaties.

Exchange binnen COTI project

Na het trust based blockchain systeem waar 25% van het budget voor is vrijgemaakt komt de COTI Exchange hiervoor is 15% vrijgemaakt. COTI wil haar naam waarmaken als currency of the internet, het moet gemakkelijk zijn om je Bitcoins of Dollars om te wisselen voor de coti coin. De COTI Exchange moet dit mogelijk maken hier kun jij je cryptocurrencies omwisselen voor COTI of Fiat, tevens is het mogelijk om te betalen met je creditcard. Wij kunnen niet wachten tot de eerste testen met de COTI beurs gaan plaatsvinden, verwacht wordt dat dit eind 2018 begint te rollen.

XCT Exchange

Aanmelden COTI Exchange

Zoals aangegeven is het COTI project vollop in ontwikkeling, aanmelden voor de COTI exchange is nog niet mogelijk. Na verwachting en als alles uit de beta fase is wordt de Currency of the Internet beurs vrijgegeven voor iedereen. Als je tijdens de ICO niet geïnvesteerd hebt in COTI is het vanaf opening beurs mogelijk om in het bezit te komen van de nieuwe toonaangevende coin. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom COTI.