COTI XCT Wallet

COTI Wallet aanmaken

Het bedrijf currency of the internet is op dit moment hard aan het programmeren aan hun COTI wallet. Verwachting is dat Q1 2018 de COTI ICO van start gaat, tevens wordt dan de einddatum bekend gemaakt. Na het sluiten van de token sale worden je COTI Coins op je currency of the internet wallet adres gestort. Wat zo interessant aan Currency of the Internet is dat het netwerk vanaf de grond af aan is opgebouwd je moet hierbij denken aan applicaties als: Wallet, Exchange, Trust Scored system & implementatie widgets.

XCT wallet downloadenCOTI Wallet downloaden

Als je tijdens de ICO gaat investeren in COTI is het van belang dat je in het bezit bent van een wallet. Deze kun je downloaden op de official COTI website. Wij gaan er vanuit dat deze in beginsel ontwikkeld wordt voor de populairdere besturingssystemen zoals: Windows, IOS & Android. Nadat je de COTI Wallet gedownload hebt is wil je natuurlijk COTI kopen. Hoe je dat doet kun je lezen op onze speciale COTI kopen handleiding pagina.

Wallet keuze hardware of software

De cryptocurrency wallet wordt eerst ontwikkeld door Currency of the Internet als online wallet. Deze Coti software wallet kun je gratis downloaden op de officiële website van het bedrijf. Lees meer over het hoe en waar coti wallet downloaden in de volgende alinea, hier vind je ook de download links. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar een COTI hardware wallet. De verwachting is dat als Currency of the Internet een groot succes wordt Ledger hardware wallet met een COTI versie komt. Zodra dit zo ver is wordt je natuurlijk als eerst geïnformeerd bij ons, schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om niets te missen van het Coti nieuws.

Waar COTI Wallet downloaden