Coti coin website informatie

COTIcoin.nl website live

Na weken hard werken is het dan zover, we zijn live met onze coti coin website! Via coticoin.nl gaan we jullie op de hoogte houden over alles wat met COTI (currency of the internet) te maken heeft. Binnenkort komt de COTI ICO eraan en er zijn veel ontwikkelingen rondom het team. Wij nemen jullie mee in ons COTI avontuur en willen jullie enthousiasmeren om ook te investeren in coti.

Uitleg coti coin website

COTI XCT WalletHet is eigenlijk simpel op deze website vind je alle informatie & nieuws over COTI. Het is zo dat we echter alleen nieuws publiceren die rechtstreeks bij de bron web komt. Wij houden er niet van om zogenaamd fake nieuws te verspreiden rondom deze nieuwe cryptocurrency. Wij zijn wel overtuigd dat COTI de wereld van e-commerce betalingen enorm gaat veranderen.

Waar staat COTI voor

COTI staat voor currency of the internet niet meer en vooral niet minder. De naam zegt het dus al, het bedrijf wil de betaal provider worden van het internet een bemiddelaar tussen kopers en verkopers. Door het zelf ontworpen Trust based systeem kunnen koper en verkoper elkaar vertrouwen. Het COTI-netwerk zorgt ervoor dat achter de schermen vliegensvlug gecontroleerd wordt of de koper genoeg saldo heeft en te vertrouwen is. Lees meer over de standpunten van COTI op onze homepagina.

COTI ICO bijna van start

Het is bijna zover de COTI ICO of te wel Initial Coin offering een crowd funding voor cryptocurrency gaat bijna van start. Het team komt eind volgende week met meer informatie over de ICO. Zodra we meer weten komen we natuurlijk zo snel mogelijk bij jullie terug. Ben jij van plan om te investeren in COTI dan adviseren we je om je zoveel mogelijk in te lezen. Inlezen kun je doen bij ons op de coti coin website of download het project overview bestand hier.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *